Kick-Off samling på Posthuset

Etter at traineeprogrammet har hatt seg en liten pause det siste året, er vi endelig i gang igjen! Ny prosjektleder er på plass og traineene er i full sving med sine jobber.

 

 

Årets Kick-Off ble arrangert på Posthuset på Skaland!

September kunne ikke fått en bedre kickstart enn en tur til vakre Skaland sammen med en engasjert og flott gjeng. 4 av 5 traineer ble med på turen i tillegg til tidligere prosjektleder Rikke som i høst har erfaringsoverføring og overlapp med nye prosjektleder Ramona. Traineene som deltok: Karin og Ramona (kull 7), Ronny og Vebjørn (kull 6). 

Vi ankom Skaland fredag ettermiddag, og sparte handelen til vi kom frem. Denne coronatiden har påmint oss viktigheten av å støtte lokale helter så handleturen tok vi på Joker'n på Skaland, fin butikk og hyggelig betjening! Deretter innlosjerte vi oss på Posthuset og helgestemningen falt på plass med en gang! DJ Ronny fyrte opp musikken, og vi alle heiv oss rundt for å lage mat. Det ble stor suksess med fredagstaco og hjemmelaget bakst til dessert. Resten av kvelden gikk til Kahoot, bli-kjent-leker og mye morro. Siden værgudene ikke var med oss så koste vi oss inne.

Lørdag var vi oppe i høvelig tid da vi hadde et par timer faglig på programmet. Vi startet dagen med en god og lang frokost før vi satte i gang med den faglige delen. Temaet var: "Utvikling av en Troms-Modell for mentoring". En spent prosjektleder la frem det hun hadde klargjort og traineene fikk bidra med idémyldring og innspill. Istedenfor å kople oss på et fastsatt program så ønsker vi i fase III av traineeprogrammet å utvikle et lokalt tilpassa traineeprogram med hjelp av traineer, mentorer og lokale aktører.

Solen tittet mer og mer frem, og Skaland fikk vist seg fra sin beste side. Vi ruslet til bryggen nedenfor Posthuset hvor vi tok litt bilder og nøt tilværelsen. Straks var det klart for avgang, og i bilen på vei hjem drøftet vi flere ideer rundt traineeprogrammet og mye annet.

Takk for en kjempetrivelig tur!