Trainee hos Finnfjord AS

Søknadsfrist: 10. april 2022

Finnfjord AS ser etter traineer innen logistikk, økonomi og produktutvikling/produksjon!

Finnfjord er en av Europas ledende produsent av ferrosilisium og mikrosilika. Vi har Norges største anlegg for gjenvinning av overskuddsenergi - der vi produserer elektrisk kraft tilsvarende opp til et halvt Alta-kraftverk. Sammen med UiT - Norges Arktiske Universitet - forsker vi på produksjonsmetoder som tar sikte på å redusere CO2-utslippet til smelteverket med ca. 50%. Finnfjord omsetter årlig for over 1 milliard kroner og har 130 ansatte.

Finnfjord rekrutterer nyutdannede på Bachelor- og Masternivå i traineestillinger. Som trainee hos oss knyttes du opp mot "Trainee Senja", en regional traineesatsing i Midt-Troms. Mer info nederst i utlysningsteksten.

For oppstart sommer/høst 2022 ser vi etter trainee'er i følgende fagområder: 

  • Logistikk
  • Økonomi
  • Produktutvikling og produksjon

Logistikk
Er du nøyaktig, god på planlegging og oppfølging? Vi søker etter en person med relevant utdanning for å bistå med å løse logistikkutfordringer for Finnfjord. Logistikkavdelingen håndterer all varetransport til og fra Finnfjord. Vi har en spennende hverdag,  med alt fra lokal til internasjonal logistikk.
Hovedoppgavene våre er å anskaffe og transportere de nødvendige råvarene til produksjonen, samt organisere logistikken av ferdigvarer etter kundenes behov. Vi søker hele tiden etter å gjøre varetransporten mer effektiv, og for å fylle kundenes behov. Stillingen har et internasjonalt grensesnitt og språkkunnskaper vil derfor være viktig. 

Økonomi 
Vi er på utkikk etter en fleksibel person med relevant høyere utdanning. Vedkommende vil få en unik mulighet til å jobbe bredt innen fagområdet økonomi, med et mål om å bidra til økt lønnsomhet og vekst. Det vil være varierte arbeidsoppgaver som blant annet innebærer fakturering, rapportering, forbedringsarbeid, fortolling, kostnadsoppfølging og budsjettering. Det vil også være arbeidsoppgaver knyttet til det kommersielle aspektet, som leverandøroppfølging, kontrakter, rammeavtaler, lagerhold mv. Økonomiavdelingen er i stadig endring, og vi er derfor på jakt etter en utviklingsorientert og lærevillig trainee med god systemforståelse.

Produktutvikling og produksjon
Delta i eller lede tekniske prosjekter: modifikasjoner, vedlikehold og investeringer, på tvers av avdelinger.
Delta i FoU-aktiviteter for videreutvikling av våre prosesser.

For alle stillingene kreves

  • Utdanning på høyskolenivå
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Strukturert i arbeidsform
  • Følge våre verdier: ansvarlig, nysgjerrig og effektiv

Vi er ute etter deg som trives i et produksjonsmiljø der du er i kontakt med personer fra mange fagmiljøer. Du må kunne jobbe selvstendig og trives i en hektisk hverdag med mange praktiske utfordringer. 

Klikk her for å søke!

Om Trainee Senja:
Som trainee hos Finnfjord AS får du delta i Profilgruppas "Trainee Senja" sammen med andre trainee'er fra ulike bedrifter og virksomheter i Midt-Troms. Profilgruppas trainee'er vil inkluderes i gruppens nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer. Trainee'ene får også ta del i et mentorprogram sammen med ledere fra regionen.

Pro­filgruppas Traineeprogram "Trainee Senja" er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Profilgruppa og Sjømatklyngen Senja sine medlemsbedrifter, deltagende kommuner og offentlige virksomheter. Hensikten er å tiltrekke seg unge og kompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv. Programmet har en varighet på 2 år, med oppstart i august 2022. 

Les mer om Traineeprogrammet her!

Følg oss gjerne på Facebook "Trainee Senja" og på Instagram @Traineesenja

Har du spørsmål knyttet til Trainee Senja? Ta gjerne kontakt med traineekoordinator Ramona!