Bli Trainee Ingeniør innen vei, vann eller bygg!

Søknadsfrist: 19. juni 2022

Målselv kommune utlyser 3 Trainee-stillinger innen vei, vann og bygg. Målselv Kommune byr på et utviklende, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø! Les mer om stillingene her 👇

Er du nyutdannet våren 2022 og ønsker en kick start på din karriere? Eller har du noen års arbeidserfaring, men ønsker nye utfordringer og et sosialt nettverk å være en del av? Da kan en traineestilling i Målselv være midt i blinken!

Enhet Teknisk har ansvar for fagområdene samfunnsutvikling, vann/avløp, renovasjon, veg, bygg/eiendom, renhold og brann/redning/beredskap.

Traineestillinger hos Målselv Kommune:

Vann- og avløpsingeniør

Gode vann- og avløpstjenester er viktig for samfunnet! Som VA-ingeniør bidrar du til å sikre nødvendige tjenester for dagens og fremtidens innbyggere.

Les mer og søk på stilling som Trainee VA-ingeniør.

Driftsingeniør veg og nærmiljø

Ønsker du å bidra til utvikling i Nord-Norge? Som Trainee innen veg og nærmiljø er du med å skape fremtidsrettet og bærekraftig infrastruktur!

Les mer og søk på stilling som Trainee Driftsingeniør Veg.

Byggingeniør

Som Trainee Byggingeniør får du delta i spennende og varierte prosjekter innen bygg og anlegg. 

Les mer og søk på stilling som Trainee Byggingeniør.

 

Hva kan Målselv kommune tilby?

  • Arbeidsoppgaver med mangfoldige utfordringer innen fagområdet
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksitidsordning 
  • Lønn i h.h.t. avtale
  • Et utviklende, tverrfaglig og sosialt godt arbeidsmiljø
  • Deltagelse i Trainee Senja med faglige og sosiale samlinger

Målselv kommune har fokus på kompetanse og ønsker å bygge gode fag- og kompetansemiljøer. Gjennom traineeprogrammet ønsker Målselv kommune å tilrettelegge for nettverksbygging både faglig og sosialt, samt å videreutvikle et mangfoldig kompetansemiljø som bidrar til gode utviklingsarenaer.

Målselv er "mulighetslandet" med sin sentrale plassering på kartet og utviklende samfunn! Det bor ca. 6640 innbyggere som er omringet av vill og vakker natur. Det er flere flotte bygder og nærmeste sentrum er Bardufoss. For øvrig tar det ca. 2 timer å kjøre til Tromsø, 2,5 timer å kjøre til Harstad og ca. 1 time til Senja. 

Klikk deg inn på Bolyst Målselv for å finne nyttig informasjon om hvordan det er å leve og bo i Målselv

Klikk deg inn på Midt-Troms brosjyren, for å få mer informasjon om arbeidsmuligheter, offentlige tjenester, fritid, samfunn, utdanning og næringsliv i Midt-Troms regionen.

 

Hva er Trainee Senja?

Trainee Senja er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram Midt-Troms regionens bedrifter og virksomheter. Hensikten er å tiltrekke seg nyutdannede arbeidstakere, og sørge for nettverksbygging og trivsel gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv. Programmet har en varighet på 2 år, med oppstart hver høst.

Som trainee hos Målselv Kommune får du delta i traineeprogrammet sammen med andre traineer innen ulike fagfelt i Midt-Troms. Traineene inkluderes i næringsklyngen Profilgruppa sitt nettverk gjennom deltagelse på årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer. Traineene får også ta del i et mentorprogram sammen med ledere fra regionen.

Klikk her for å komme på Trainee Senja sin hjemmeside.
Følg oss gjerne på Facebook og på Instagram.