VURDERER DIN BEDRIFT Å ANSETTE TRAINEE?

Vi går nå i gang med en ny rekrutteringsprosess og din bedrift kan melde interesse dersom dere ønsker å bli Traineebedrift for kull 11, som trer i gang fra høsten 2024. Frist for å melde interesse er 4. april 2024.

Trainee Senja er et regionalt rekrutterings- og stabiliseringsprogram for bedrifter og virksomheter i Midt-Troms. Traineeprogrammet er en ordning for å tiltrekke seg unge og kompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom faglig og sosial inkludering i arbeids- og samfunnsliv.

Det er åpent for alle bedrifter å bli med på rekrutteringsprosessen! Også om du har en ansatt som allerede er tilsatt i bedriften og som går under kategorien ung voksen med høyere utdanning. Da er det bare å ta kontakt for en nærmere prat slik at vi kan vurdere om han eller hun kan passe til å være med i Traineee Senja. Traineprogrammet er nemlig åpent for at disse også blir inkludert i ordningen.

For mer info om Trainee Senja, ta gjerne en titt på nettsiden vår: profilgruppa.no/trainee-Senja

Ta kontakt med Sekretariatsleder for Profilgruppa og programansvarlig for Trainee Senja, Elin Byberg om du har spørsmål rundt hva det innebærer å være Traineebedrift.